Artysta
- Adam Janusz (3)
- Aneta Frelik (5)
- Anna Krzemińska (8)
- Anna Łęczycka (6)
- Beata Wysokińska (5)
- Dorota Filipiuk (6)
- Dorota Gryglas (1)
- Hubert Damentka (1)
- Izabela Kubacka (3)
- Kamil Dąbrowski (1)
- Kamil Trąbiński (1)
- Karolina Bakiera (1)
- Klaudia Podrudzka (16)
- Maciej Tabisz (5)
- Małgorzata Halkiewicz (1)
- Marek Stpiczyński (3)
- Mariusz Maciejczyk (2)
- Mariusz Rzepczyński (6)
- Marta Skaruz (6)
- Mateusz Fic (1)
- Monika Miśkiewicz (5)
- Norbert Suprun (8)
- Oksana Zhekalo (2)
- Oleksandr Kuzelyak (12)
- Patrycja Pachuta (5)
- Patrycja Ufnal (5)
- Paulina Kamińska (4)
- Paweł Sikorski (8)
- Stefan Bancerz (9)
- Valerii Midianka (3)
Cena
-
od
do
Ceramika
Ręcznie robiona ceramika - poznaj jej zalety!
Ręcznie robiona ceramika to ozdoba każdego domu, a także połączenie sztuki użytkowej z dekoracyjną. Proces produkcji ceramiki ręcznej jest złożony i wymaga dużej umiejętności oraz cierpliwości. Glina, która jest materiałem budulcowym po uzyskaniu odpowiedniej struktury formowana jest do pożądanego kształtu.Po wyschnięciu przedmiot jest wypalany w piecu w wysokiej temperaturze, następnie szkliwiony na wybrany kolor i ponownie wypalany
W ten sposób powstają unikalne wyroby ceramiczne dostępne w sklepie KupujeszPomagasz.pl. Wykonują je nasi pracownicy, czyli osoby z niepełnosprawnościami intelektualnymi. Wybierając nasze produkty, dajesz im szansę na dalszą pracę, a także pokazujesz, że ich wysiłek ma znaczenie.
Dlaczego warto wybrać ręcznie robioną ceramikę?
Ręcznie robione kubki, talerzyki, czy całe zastawy stołowe to wyroby unikalne. Każdy przedmiot dostępny na stronie KupujeszPomagasz. ma swoją własną charakterystyczną cechę i wygląd. Twórcy mogą wykazać się swoją kreatywnością, co sprawia, że nasze produkty są wyjątkowe.
Teraz ta oryginalna ceramika może stać się ozdobą Twojego domu. Z jej pomocą podkreślisz swój gust i stworzysz niepowtarzalny klimat w domu. Ręcznie robiona ceramika to produkty wykonane z materiałów wysokiej jakości. Filiżanki, patery czy misy pokryte są szkliwami bezpiecznymi w kontakcie z żywnością